Ajutor online PC remote QuickSupport Ajutor online PC remote

our policies

  • Preturile produselor noastre sunt unice la nivel national si inregistrate la ORDA
  • Updatare permanenta a programului la modificarile legislative
  • Accesul la noile versiuni este gratuit.
  • Contract incheiat direct cu producatorul aplicatiei va ofera o garantie a seriozitatii echipei WinMENTOR
  • Instalarea, configurarea pe specificul de activitate, scolarizare personal sunt incluse in pretul de achizitie
  • Vanzari in rate
call our helpline

latest news

WinMENTOR profita de avantajele noilor sisteme de operare Windows 7 si Windows 8 si 8.1 pentru a oferi performanta de care aveti nevoie.

Pe masura ce internetul devine din ce in ce mai important pentru afaceri, este crucial sa folositi aplicatii care va ajuta sa lucrati productiv pe internet. Din acest motiv echipa WinMENTOR produce software de gestiune care utilizeaza la maxim cele mai noi sisteme de operare.

WinMENTOR este lider pe piata romaneasca de aplicatii de gestiune, care livreaza siguranta si eficienta in inregistrarile contabile de aproape doua decenii. In cadrul contractelor de asistenta, se pune foarte mult accentul pe lucru online. In acest moment folosind cele mai avansate aplicatii pentru acces remote, cum ar fi TeamViewer, pentru a raspunde cat mai prompt solicitarilor clientilor nostrii. Astfel eliminam timpi morti sau deplasararile interminabile la sediul partenerilor. Totodata castigam mult mai mult timp pentru lucrul efectiv iar solutiile ajung mult mai rapid la utilizatorii WinMENTOR.

Bonusul de compatibilitate cu ultimele sisteme de operare Microsoft continua si acorda clientilor acces la tehnologii de ultima ora. Prin compatibilitatea WinMENTOR si WinMENTOR ENTERPRISE cu Windows 7, Windows 8 / 8.1 si folosind tehnologii de ultima ora in materie de baze de date, precum Oracle 11g, suntem in masura sa oferim avantaje distincte: o mai mare stabilitate a sistemului de operare, securitate crescuta, unelte si solutii de tip B.I. pentru a pastra legatura cu datele stocate, acces flexibil la administrare pentru a imbunatati lucrul mobil.

Download WinMENTOR861.01 (11.09.2018)

Dupa ce ati efectuat downloadul extrageti din arhiva winmentor.zip toate fisierele intr-un director. Rulati din acest director install.exe si urmati instructiunile de pe ecran

Documentatie suplimentara gasiti accesand linkul urmator: ftp2.winmentor.ro

 

Pentru informatii suplimentare click aici

CATALOGUL PROGRAMELOR DE FINANTARE PENTRU SOCIETATILE COMERCIALE CARE VOR SA INVESTEASCA IN INFRASTRUCTURA IT

I. PROGRAMUL OPERATIONAL SECTORIAL CRESTEREA COMPETITIVITATII ECONOMICE, AP 3, DMI 3.3, Operatiunea 1 (ghid varianta 2008)

... click pentru detalii

II. PROGRAMUL OPERATIONAL SECTORIAL CRESTEREA COMPETITIVITATII ECONOMICE, AP 3, DMI 3.3, Operatiunea 2 (ghid varianta 2008)

...click pentru detalii

III. PROGRAMUL OPERATIONAL REGIONAL, AXA PRIORITARA 4, Domeniul de intervenĊ£ie 4.3

(Ghidul solicitantului)

... click pentru detalii