Ajutor online PC remote QuickSupport Ajutor online PC remote
call our helpline

 

WinMENTOR este un program modern ce va ofera o solutie integrata, flexibila si moderna pentru gestionarea afacerii dvs. Acesta poate tine evidenta pentru un numar nelimitat de firme. Pentru fiecare firma in parte se poate configura modul de realizare a inregistrarilor contabile, astfel incat acestea sa fie conforme cu activitatea sa specifica!

Pachetul de programe este astfel conceput incat sa poata fi folosit si de catre persoane neinitiate in contabilitate, odata ce configurarea initiala a fost definitivata sub indrumarea coordonatorului compartimentului economic. In momentul introducerii datelor din documentele primare in machete, programul genereaza automat inregistrarile contabile aferente, acestea putand fi vizualizate imediat.

Varianta "Standard" a pachetului WinMENTOR ofera posibilitatea evidentierii stocurilor atat valoric cat si cantitativ. Pentru a avea accesul la toate facilitatile pe care WinMENTOR le poate oferi, va recomandam varianta "Extins". In paragraful urmator sunt prezentate diferentele dintre pachetele "Extins"si "Standard".

    In afara de evidenta contabila (prezenta in ambele variante WinMENTOR), evidenta global-valorica si de cea cantitativ-valorica (din varianta "Standard"), varianta "Extins" da accesul la:

click aici pentru detalii...

 

special business offer

WinMENTOR extins in varianta contabilitate, gestiune, modulele salarii si mijloace fixe il puteti achizitiona la numai

421 euro+tva

contactati-ne acum...